Vælg sprog

PRIVATLIVSPOLITIK


INTRODUKTION

Hos Heartmade er databeskyttelse og fortrolighed en høj prioritet. Denne fortrolighedspolitik indeholder klare retningslinjer for, hvordan Heartmade behandler dine personoplysninger. Ydermere forklarer vi, hvordan vi bruger de personoplysninger, du efterlader og/eller giver, når du besøger vores websted og bruger de forskellige tjenester på webstedet.

 

DATABETJENING OG KONTAKTOPLYSNINGER

Dette websted drives og ejes af:

PBO Group ApS
Brunbjergvej 5
8240 Risskov
Danmark
CVR/moms nr. DK18072998

Telefon: +45 3338 0880 (man-fre, 9-16 CET)
E-mail: [email protected]

 
INDSAMLING AF PERSONDATA

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personoplysninger om dig. De personoplysninger, vi indsamler, kan f.eks. Omfatte dit navn, din e -mail -adresse og lignende identifikationsdata, oplysninger om et online køb og om din navigation på webstedet.

I forbindelse med indsendelse af dine data vil det altid blive oplyst, om indsendelsen er frivillig eller nødvendig for at gennemføre den ønskede handling, såsom gennemførelse af en transaktion i vores webshop. 

Dine personoplysninger indsamles i et eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du køber varer online på www.heartmade.dk
  • Når du tilmelder dig Heartmades nyhedsbrev
  • Når du opretter en klientkonto på www.heartmade.dk
  • Når du deltager i en af Heartmades konkurrencer

 
Hvis du bruger din e -mail -adresse i mere end et af ovenstående tilfælde, vil dine personlige data kun blive indsamlet og registreret ét sted. På denne måde gemmes dine oplysninger allerede, når du handler hos os, og du vil ikke modtage det samme marketingmateriale fra Heartmade mere end én gang.

 
BRUG AF PERSONDATA

Personoplysninger indsamles og vil blive brugt i forbindelse med:

  • Gennemførelse af ordrer i vores webshop
  • Tilmeldinger til nyhedsbrev
  • Håndtering af brugerkonti/profiler
  • Deltagelse i konkurrencer og/eller andre arrangementer
  • Udsendelser af andet marketingmateriale, herunder invitationer til arrangementer og tildeling af rabatkoder
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
  • Oversigt over købshistorik
  • Statistikker
  • Andre marketinginitiativer

 
Bemærk, at vi kun vil bruge dine personlige data til at sende marketingmateriale, hvis du forud har givet dit udtrykkelige samtykke, medmindre lovgivningen tillader os at kontakte dig uden dit forudgående samtykke.

Heartmade fører statistik om, hvilke områder af sitet vores brugere besøger, og hvilke produkter brugerne foretrækker. Disse data indeholder ikke personlige data. Viden om brugernes brug af webstedet opnås ved hjælp af de indsamlede data. Disse oplysninger bruges til at forbedre webstedet. Vi bruger data om, hvordan vores brugere navigerer, for bedre at forstå, hvordan vores brugere bruger www.heartmade.dk, og derfra forsøger vi at forbedre webstedet. Vi er ikke i stand til at se, hvor du kommer fra, eller hvor du går på internettet, når du forlader vores websted. Desuden indsamler vi oplysninger om, hvilke produkter vores brugere som enhed foretrækker. Disse oplysninger bruges også til at forbedre webstedet. Vi sælger eller videregiver ikke oplysninger om, hvordan vores bruger navigerer og bruger vores websted. Vi sælger eller videregiver ikke oplysninger om din købshistorik til tredjemand.

 

OVERFØRSEL TIL ANDRE DATA -CONTROLLERS

Generelt overfører vi ikke dine personoplysninger til en tredjepart uden dit samtykke. Oplysninger, der bruges til levering af varer, overføres imidlertid til det rederi, Heartmade anvender.

Under særlige omstændigheder og med henvisning til lovgivning kan det være nødvendigt at overføre oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. For eksempel kan oplysninger blive videregivet til politiet i tilfælde af mistanke om svindel med kreditkort.

I tilfælde af en omorganisering, helt eller delvis salg af virksomheden, vil enhver videregivelse i forbindelse hermed være i overensstemmelse med gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

 

VEDLIGEHOLDELSE TIL DATAPROCESSORER

Dine personlige data videregives til partnere i Heartmade, der leverer tjenester på vegne af Heartmade, for eksempel i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse partnere behandler kun personoplysningerne på vegne af Heartmade og i overensstemmelse med Heartmades instruktioner.

 

SLETNING AF PERSONLIGE DATA

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere skal behandle dem i forhold til et eller flere af de formål, der er angivet ovenfor i afsnit 3. Dataene kan dog blive behandlet og gemt i en længere periode i anonymiseret form.

 
SIKKERHED

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores interne procedurer opfylder vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Derfor stræber vi efter at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger.

 

DINE RETTIGHEDER

Du er til enhver tid berettiget til at blive informeret om de personoplysninger om dig, som vi behandler, men med visse lovgivningsmæssige undtagelser. Du har også ret til at gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Desuden har du ret til at få dine personoplysninger rettet, slettet eller blokeret. Desuden har du ret til at modtage oplysninger om dig, som du har givet os, og retten til at få disse oplysninger overført til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

 

TILLADELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid trække ethvert samtykke tilbage, som du har givet, og vi sletter dine personoplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen baseret på et andet formål. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, bedes du kontakte os på [email protected] eller +45 3338 0880 (man-fre, 9-16).

 
FORBINDELSER TIL ANDRE WEBSTEDER ETC.

Vores websted kan indeholde links til andre websteder eller til integrerede websteder. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på andre virksomheders websteder eller for sådanne virksomheders praksis vedrørende indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre websteder, bør du læse ejernes politikker om beskyttelse af personoplysninger og andre relevante politikker.

 
ÆNDRING AF DATA ETC.

Hvis du vil have os til at opdatere, ændre eller slette de personoplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de data, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående retningslinjer, kan du kontakte os på [email protected] eller +45 3338 0880 (man-fre, 9-16). Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Heartmade
Pilestræde 6
1112 København K
Danmark

 
KLAGER

Hvis du ønsker at appellere behandlingen af dine personoplysninger, bedes du kontakte os via e -mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Du kan også kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K.


Din vare er tilføjet til kurven

You are ordering more than we have in stock. The quantity have been adjusted